Perşembe , 18 Nisan 2024

2021-2022 Staj Dosyası Konuları


AKHİSAR CUMHURİYET MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2020-2021 ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI B12/A SINIFI İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ DERSİ DOSYASI PROJE KONULARI
SIRA NO ADI SOYADI WEB SİTE KONUSU AFİŞ KONUSU
1 8033 TUBANUR GÜREL Bir kozmetik ürünler satan işletmeniz var işletmenizdeki ürünleri tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Kozmetik ürünlerinizi tanıtan bir afiş çalışması yapınız
2 8000 RECEP SERİHAN Bir fotoğraf stüdyosu sahibisiniz yaptığınız işleri anlatan ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız Fotoğraf stüdyosunun reklam çalışmasını yapan bir afiş çalışması yapınız
3 8630 MEHMET ÜNLÜ Bir zeytin işletmesi sahibisiniz işletmenize ait bir web sitesi hazırlayınız. Zeytin ve zeytin yağını tanıtan bir afiş çalışması yapınız.
4 8540 UMUT BİLGE Kamera ve güvenlik sistemleri firmanız var firmanızı tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Kamera ve güvenlik sistemlerini tanıtan bir afiş çalışması yapınız.
5 7088 ZEKİ TOKURCAN Müzik ve farklı organizasyonlar yapan bir organizasyon şirketiniz var yaptığınız işleri tanıtan bir web sitesi tasarlayınız. İşletmenizi tanıtan bir afiş çalışması yapınız.
6 8013 CEMİLHAN ÇAKAR Robot satışı ve tasarımı yapan aynı zamanda robotik kodlama eğitimi veren bir işletmeniz var işletmenizi tanıtan bir web sitesi tasarlayınız İşletmenizi tanıtan bir afiş çalışması yapınız.
7 7303 RÜSTEM KURT Dünyada geçmişten günümüze kadar kırılmış rekorları anlatan bir web sitesi tasarımı yapınız. Dünya çapındaki rekorları tanıtan bir afiş çalışması yapınız.
8 8009 SELİNAY KOZU Bir butik kıyafet satan işletmeniz var işletmenizdeki ürünleri tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. İşletmenizi tanıtan bir afiş çalışması yapınız.
9 8011 ALTAN MURAT BİLECİKLİ Klasik araba ve motosikletlerin tanıtımını yapan bir web sitesi tasarımı yapınız. Klasik arabaları ve motosikleti tanıtan bir afiş çalışması yapınız.
10 8008 KORAY İMRE Sera ve seracılık ile ilgili ekipman satışı yapan bir firmanız var bu firma için bir web sitesi hazırlayınız. İşletmenizi tanıtan bir afiş çalışması yapınız.
11 8705 İBRAHİM EKİN Motosiklet ve motosiklet sporları tanıtımı yapan bir web sitesi tasarımı yapınız. Motosiklet sporunu tanıtan bir afiş çalışması yapınız.
12 8035 HÜSEYİN GÖKALP Oryantiring sporunu tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Oryantiring sporunu tanıtan bir web sitesi hazırlayınız
13 7406 FERHAT ERDİNÇLİ Bir turizm firmanız var firmanız dünyanın bir çok yerine gezi organizasyonu yapıyor firmanızı tanıtan web sitesini tasarlayınız. Gezi organizasyonlarınızı tanıtan bir afiş çalışması yapınız.
14 8017 TAHA DİLLİ Bir spor salonu sahibisiniz işletmenizin tanıtımını yapan bir web sitesi hazırlayınız. Spor salonunuzu tanıtan bir afiş çalışması yapınız.
15 8600 ÖZCAN GÜNGÖR Prefabrik ev ve ofisler üreten bir şirketiniz var şirketinizle ilgili bir web sitesi tasarımı yapınız Prefabrik evleri ve ofisleri tanıtan bir afiş çalışması yapınız.
MEHMET GÜÇYENER KAMİL AYDIN HÜSEYİN AFŞİN NURİ AVCI
BİLİŞİM TEK. ALAN ŞEFİ BİLİŞİM TEK. LAB ŞEFİ BİLİŞİM TEK. ÖĞRETMENİ BİLİŞİM TEK. ÖĞRETMENİ

Bu Konuda İlginizi Çekebilir

Sosyal Medya Dersi Çalışma Soruları

Sosyal Medya Dersi Sınavı Çalışma Soruları SOSYAL MEDYA DERSİ 2. DÖNEM 1. YAZILI SINAVI ÇALIŞMA …