Cuma , 29 Mart 2024

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İşletmelerde Beceri Eğitimi Bilişim Teknolojileri Alanı Staj Konuları


AKHİSAR CUMHURİYET MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2022-2023 ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI B12/A SINIFI İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ DERSİ DOSYASI PROJE KONULARI
SIRA NO ADI SOYADI WEB SİTE KONUSU Sosyal Medya Postları
1 3048 AHMET AYGÜN ATAK Bir zeytin işletmesi sahibisiniz işletmenize ait bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
2 5600 TUFAN ADA Motorsiklet ve motorsiklet ekipmanları satan işletmenize ait web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
3 5601 CANER GÖKGÜL Bir zeytin işletmesi sahibisiniz işletmenize ait bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
4 8031 CEMRE ÇİPLİ Bir restoran sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
5 8600 ÖZCAN GÜNGÖR Şehir tanıtımı ve farklı organizasyonlar yapan bir organizasyon şirketiniz var yaptığınız işleri tanıtan bir web sitesi tasarlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
6 9003 ZÜLKÜF ENES GİRGİN Bir sigorta firması sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
7 9004 SEVGİ AÇAR Farklı dallarda sporcular yetiştiren işletme sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
8 9013 ELİF NAZ EREN Bir kozmetik firması sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
9 9015 MUSTAFA NURİ AVCI Bir özel okul sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
10 9019 MUHAMMET AKBAŞ Bir fotoğraf ve video çekimi yapan işletme sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
11 9020 İNANÇ KURBAN Orman ürünleri satışı yapan bir işletme sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
13 9027 LÜTFÜ TETİKER Bir futbol okulunuz var kurumunuzla ilgili bir web sitesi tasarımı yapınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
14 9028 EYYÜP EFE PEHLİVAN Farklı ürünler satan e-ticaret alanında faaliyet gösteren bir işletme sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
15 9030 GÖKHAN KINIK Farklı çikolata vb ürünler üreten bir fabrika sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
16 9031 MERT AKÇAMLI Farklı hava araçlarını tanıtan bir web sitesi tasarımı yapınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
17 9034 EMİN HAN ÇANKAYA Bir özel okul sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
18 9036 OLCAY AKYOL Bir tarım şirketiniz var serada farklı üretimler yapmaktasınız. Ürünleri ve seracılığı tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
19 9037 SERKAN ZENGİN Bilgisayar tamiri ve bakımı yapan bir işletme sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir wen sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
20 9203 EMİRHAN PAŞA GÜVEN Bir internet kafe sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
21 9206 ECE TÜRK Bir yayınevi sahibisiniz yazarlar ve kitapları tanıtan bir web sitesi tasarlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
22 9207 SUDENAZ DÜVENCİ Bir özel hastane sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
23 9209 HİKMET KUTLU Bir özel rehabilitaston okulu sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
24 9302 YİĞİTCAN AKÇAY Bir lojistik firma sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
25 9304 SİNEM GÜNEŞ Fayans vb ürünler üreten bir fabrika sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
26 9403 MEHMET BUĞRA SAKAK Türk Edebiyatında yer alan önemli şair ve yazarların tanıtımı için bir web sitesi hazırlayınız. (En az 20 isim) Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
27 9408 EFKAN KAYA Prefabrik ev ve ofisler üreten bir şirketiniz var şirketinizle ilgili bir web sitesi tasarımı yapınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
28 9411 ABDURRAHMAN SÖYLEMEZ Antika eşyalar ve tarihi eserler satan bir işletmeniz var bu işletmeyi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
29 9500 FAZLIHAN IRMAKCI Türkiye’de farklı illerde hizmet veren bir ayakkabı firmanısının sahibisiniz bu firma ile ilgili bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
30 9501 İREMSU ÇAĞLAYAN Büyük bir unlu mamül üreten işletmeniz var işletmenizin ve ürünlerinizin tanıtımını yapan bir web sitesi hazırlayınız Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
31 9701 ŞENGÜL ATEŞLİ Bır turizm firmanız var firmanız dünyanın bir çok yerine gezi organizasyonu yapıyor firmanızı tanıtan web sitesini tasarlayınız Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
32 9907 BERKE KALEMLER Tekstil ürünleri satışı yapan bir şirketiniz var şirketinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
33 9908 NACİ ERİN Baskı ve fotokopi işlemleri yapan işletme sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.
34 9909 ALPEREN OLGUN Yazılım ve bilgisayar programlarının öğretildiği bir eğitim kurumunuz var ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan belirtilen ölçülerde 3 adet sosyal medya gönderisi hazırlayınız.

Tüm öğrenciler listede kendisine verilen konu ile ilgili A3 boyutunda bir afiş tasarımı yapacaktır.

Değerli arkadaşlar size verilen proje konularında 25.11.2022 tarihine kadar değişiklik isteme hakkına sahipsiniz bu tarihten sonra konu değişikliği yapılmayacaktır. Önümüzdeki haftalarda İşletmelerde beceri eğitimi iş dosyası hazırlama yönergesi yayınlanacaktır.

Staj Dosyası Hazırlama Yönergesi

Bu Konuda İlginizi Çekebilir

Sosyal Medya Dersi Çalışma Soruları

Sosyal Medya Dersi Sınavı Çalışma Soruları SOSYAL MEDYA DERSİ 2. DÖNEM 1. YAZILI SINAVI ÇALIŞMA …