Cuma , 3 Mayıs 2024

2023-2024 IBE İş Dosyası Konu Dağılımı


2023-2024 IBE İş Dosyası Konu Dağılımı

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM 12A SINIFI İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ İŞ DOSYASI KONULARI

SIRA NO NO ÖĞRENCİ ADI SOYADI WORDPRESS WEB SAYFASI KONUSU 2 TANE SOSYAL MEDYA POSTU ANİMASYON
1 2007 ELİF ECE Tavuk ve tavuk ürünlerini tanıtan bir web sayfası hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
2 2114 REFİKA DEMİRTAŞ Pide ve Izgara çeşitlerini detaylı bir biçimde tanıtan bir web sayfası hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
3 2134 POLAT ALTINÖZ Özel bir eğitim kurumunu detaylı bir biçimde tanıtan bir web sayfası hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
4 2137 ELANUR TAY Antika ve diğer değerli madeni paraları tanıtan bir web sayfası hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
5 2138 SELİN CAKA Bir spor okulu sahibisiniz okulununuzu ve spor dallarını tanıtan bir web sayfası hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
6 2198 BURAK ENES Otomotiv parçaları üreten bir fabrika sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
7 2199 NİSA AFŞAR Seramik ve mermer üreten bir fabrikanız var fabrikanızı ve ürürettiğiniz ürünleri tanıtan bir web sayfası hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
8 2206 AKİLE DUMAN Özel bir hastane sahibisiniz hastanenizi tanıtan bir web sayfası hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
9 2209 EMİR ŞAHİN Bir sigorta şirketi sahibisiniz ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan bir web sayfası hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
10 2223 SILA VATANOĞLU Çikolata ve şekerleme üretimi yapan bir fabrikanız var fabrikanızı ve ürünlerinizi tanıtan bir web sayfası hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
11 2227 SOYKAN BULUNUR Böcek ve sürüngen üretimi yapan özel bir tesis sahibisiniz böcekleri ve sürüngenleri tanıtan bir web sayfası hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
12 2229 NAZLI ÇİMEN Türk Edebiyatında yer alan önemli şair ve yazarların hayatlarını ve eserlerini tanıtmak için bir web sayfası hazırlayınız. (En az 20 isim) Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
13 2247 OSMAN AKEL Orman ürünleri satışı yapan bir işletme sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
14 2249 ALEYNA AYRIŞIN Koyun ve keçi ırklarını tanıtımı yapan bir web sayfası hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
15 2261 ÜMİT ÖZBAY Bir turizm firmanız var firmanız dünyanın bir çok yerine gezi organizasyonları yapıyorsunuz firmanızı tanıtan web sitesini tasarlayınız Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
16 2281 BETÜL KORKMAZ Zirai ilaçlar, bitki koruma ve gübre ürünlerii satışı yapan bir işletmeniz var ürünlerinizi tanıtan bir web sayfası hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
17 3009 TUĞBA ÇOKER Güzellik ve bakım ürünleri üreten ve satışını yapan bir işletmeniz var işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sayfası hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
18 3026 OĞUZHAN BAYRAKTAR Elektronik ürünler ve bilgisayayar satışı ve tamiri yapan bir işletme sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
19 3033 ANIL TURANLI Pofesyonel bir influencer sınız kendizi ve yaptığınız çalışmaları tanıtan bir web sayfası hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
20 3045 İLYAS CAN ÇAKAR Fotoğraf ve video çekimi yapan bir işletme sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
21 9910 EMİRHAN BALKAN Prefabrik ev ve ofisler üreten bir şirketiniz var şirketinizle ilgili bir web sitesi tasarımı yapınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.

 

 

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM 12B SINIFI İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ İŞ DOSYASI KONULARI

SIRA NO NO ÖĞRENCİ ADI SOYADI WORDPRESS WEB SAYFASI KONUSU 2 TANE SOSYAL MEDYA POSTU ANİMASYON
1 2102 DURU TALI Gezegenler ve galaksileri tanıtan bir web sayfası hazırlayınız Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
2 2113 MEDİNE ILDIRI Butik bir cafe sahibisiniz işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtan bir web sayfası hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
3 2128 EDANUR TAY Çiçek ve bahçe bitkileri üretimi yapan bir şirketiniz var ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan bir web sayfası hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
4 2136 IRMAK DERELİ Büyük bir pastahane sahibisiniz ürünlerinizi ve işletmenizi tanıtan bir web sitesi tasarımı yapınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
5 2166 BÜŞRA KARAGÖZ Türk mutfağının tanıtımını yapan bir web sitesi tasarlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
6 2175 VELİ ALP ARICI Büyük bir baskı firmanız var firmanızı, ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtan bir web sayfası hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
7 2175 BAHACAN YILDIRIM Traktör vb tarım aletlerini satan bir şirketiniz var şirketinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
8 2272 MERT Alİ BİKİR Müzik aletleri satışı yapan bir firmanız var firmanızı ve ürünlerinizin tanıtımını yapan bir web sitesi hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
9 2273 BUSE DOĞANAY Butik kıyafet satan bir işletmeniz var işletmelenizdeki ürünleri tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
10 2274 HALİL AYTEKİN Motorsiklet, motorsiklet yedek parçaları ve aksesuarları satışı yapan bir firmanız var firmanızı tanıtan bir web sayfası hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
11 2277 YAĞMUR BAL Beyaz eşya satışı yapan bir firmanız var firmanızı ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.
12 3003 DAMLA CANDUR Antika eşyalar ve tarihi eserler satan bir işletmeniz var bu işletmeyi tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun olarak iş dosyası hazırlama yönegesinde belirtilen şekilde 2 adet sosyal medya postu hazırlayınız. Web sayfanızdaki içeriğe uygun biçimde After Effects kullnarak iş dosyası hazırlama yönergesinde belirtilen şekilde bir animasyon hazırlayınız.

Yukarıda şahsınıza verilen proje konularını 10.11.2023 tarihine kadar değiştirebilirsiniz sonrasında konu değişimi olmayacaktır.

Bu Konuda İlginizi Çekebilir

Arduino İle Mesafe Sensörü Kullanımı

Arduino İle Mesafe Sensörü Kullanımı HC-SR04 Ultrasonik Sensör, ses dalgalarını kullanarak karşısındaki nesnenin mesafesini hesaplayan …